Mennään suoraan (r)asiaan. Kanavarasia on nyt suora.


Ensto julkaisi viime syksynä uuden ainutlaatuisen kaksiosaisen pistorasian osana Ensto Intro -tuoteperhettä. Uusi kaksoispistorasia on ehtinyt nousta asiakkaiden suosioon ja nyt täydennämme valikoimaamme uusilla Ensto eDuct -asennuskalusteilla johtokanaviin.

Johtokanavia käytetään kohteissa, joissa tarvitaan paljon helposti muunneltavia sähköpisteitä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat toimistot, sairaalat, koulut sekä kauppa- ja liikekeskukset. Ensto eDuct:in avulla kytket laitteet siististi sekä vältät epätoivottuja johtosotkuja, kun laitejohdot lähtevät suoraan alaspäin ja molemmat pistokkeet ovat aidosti käytettävissä. Ensto eDuct tekee tiloista selkeitä ja toimivia.


Yhteensopiva alumiini johtokanaviin

Modernin toimisto- tai liiketilan on oltava joustava ja helposti muunneltava. Tätä edellytetään myös sähköistysratkaisuilta. Ensto eDuct on suunniteltu yhteensopivaksi lähes kaikkien markkinoilla olevien valmistajien alumiinijohtokanavien kanssa. Yksinkertainen napsautuskiinnitys ilman työkaluja helpottaa ja nopeuttaa asennusta huomattavasti. Käyttämällä hyvin yhteensopivia tuotteita lopputuloksena on erittäin tyylikäs johtokanava-asennus.


Esikytketty ratkaisu säästää aikaa

Ensto eDuct -asennuskalustesarjan suunnittelussa on ajateltu asentajaa. Kaikki tuotteet toimitetaan valmiiksi kasattuina sekä esikytkettyinä, jolloin säästetään asennusaikaa. Valikoimassa on myös versiot EnstoNet -pistoliitinkytkennällä, mikä edesauttaa merkittävästi projektin läpimenoaikaa. Voit asentaa tuotteet pysty- sekä vaakakanaviin ja kanavakannen alle jäävän kytkentärasian ansiosta saat aina huolitellun lopputuloksen. Pystykanavassa valaistuksen ohjauskytkimet voidaan asentaa Unibox-rasialla joustavasti ja helposti.


Monipuolinen tuotevalikoima

Tyylikäs Ensto eDuct on suunniteltu suomalaiseen rakentamiseen ja arkkitehtuuriin. Asennuskalusteita saa valkoisena sekä mustana ja lisäksi kaikki tuotteet löytyvät sairaalastandardin vaatimissa väreissä. Tuotevalikoimaan kuuluu 2- ja 4 -osaiset kaksoispistorasiat, yhdellä sähkönumerolla toimitettavat eri liitintyypeille soveltuvat data-nokkarasiat, sekä tyhjät Unibox -koerasiat. Tyhjään koerasiaan voidaan asentaa mikä tahansa Ensto Intro -tuote.

 

Tutustu tarkemmin

Tuotteet

Testaa, oletko rasiamestari!

enstointro.fi