Teknologiateollisuuden puheenjohtajaksi on valittu Ensto Oy:n Marjo Miettinen


Teknologiateollisuuden hallituksen vuoden 2019 puheenjohtajaksi on valittu Ensto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen.

Varapuheenjohtajiksi valittiin toimitusjohtaja Kimmo Alkio (Tieto Oyj) ja toimitusjohtaja Ville Laine (Lojer Oy), joka toimii myös Teknologiateollisuuden Yrittäjävaliokunnan vuoden 2019 puheenjohtajana.

Puheenjohtajiston lisäksi hallituksen työvaliokuntaan valittiin toimitusjohtaja Jaakko Eskola (Wärtsilä Oyj Abp), hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin (KONE Oyj), toimitusjohtaja Olavi Huhtala (SSAB Europe Oy), hallituksen puheenjohtaja Markku Moilanen (Ramboll Finland Oy), hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa (Nokia Oyj, F-Secure Oyj) ja hallituksen varapuheenjohtaja Tarja Takki-Halttunen (Oy Halton Group Ltd.). Katso liitteestä kaikki hallituksen jäsenet ja varajäsenet.

Toimintaa ohjaa Suomen pitkäaikainen etu

Marjo Miettinen on toiminut Ensto Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuosina 2002-2006 ja vuodesta 2016 lähtien. Vuosina 2006-2014 hän toimi EM Group Oy:n toimitusjohtajana. Miettinen on ollut Ensto Oy:ssä eri johtotehtävissä jo vuodesta 1988. Teknologiateollisuuden hallituksen jäsen hän on ollut vuosina 2005-2012 ja vuodesta 2017.

Teknologiateollisuuden hallituksen puheenjohtajana Miettinen jatkaa edeltäjänsä Risto Siilasmaan viitoittamalla polulla, jossa kaikkea vaikuttajaorganisaation tekemistä ja toimintaa ohjaa Suomen pitkäaikainen etu.

”Olemme vastikään päivittäneet strategiaamme. Tavoitteenamme on Suomi, joka on maailman kärkeä kestävän teknologian kehittämisessä ja jossa työskenteleville ihmisille on tarjolla merkityksellistä työtä. Kun yrityksillä on edellytyksiä menestyä, ne voivat luoda kestävästi arvoa ja hyvinvointia koko suomalaiselle yhteiskunnalle”, Miettinen linjaa.

Lisätietoja:
Johtaja Nora Elers, Teknologiateollisuus ry, puh. 050 574 6977

teknologiateollisuus.fi